PolderNoord is meer dan een uitzendbureau. Wij zenden niet uit, maar begeleiden onze mensen persoonlijk op weg naar een nieuwe baan. Werk dat jou op het lijf geschreven is. Dit doen wij specifiek voor het Noorden en Oosten van Nederland. Daarbij is ruimte voor ambitie en talentontwikkeling. Als kennisbank en opleidingscentrum hebben we alles voor jou in huis om je verder te brengen.

Hoe het werkt

Bij PolderNoord werken mensen uit de regio. Dat maakt dat wij de branches en bedrijven heel goed kennen. Het gebied zit in ons DNA. Daardoor begrijpen wij de mentaliteit, de behoefte en uitdagingen van ondernemers in dit deel van Nederland. Ook arbeidskrachten leren wij graag goed kennen. Alleen dan kunnen wij een passende match maken.

We ontdekken graag wie jij bent en wat jouw wensen en dromen zijn. En ondersteunen jou bij persoonlijke ontwikkeling in relatie tot talent en werk. Daarbij kijken we voorbij de grenzen van de klassieke uitzendorganisaties en arbeidsbureaus.

Wij hebben aandacht voor de kracht van het individu, het samenspel en de ontwikkeling. Daartoe bieden we vacatures en bemiddeling en zijn we kennisbank. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Met goede beloning en heldere afspraken omtrent de arbeidsvoorwaarden. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Zonder flauwekul en poespas.

Onze werkwijze

 • Kennismaking

  Wie ben jij? Waar ben jij goed in? Waar kun jij jezelf verder ontwikkelen? Graag leren wij jou goed kennen om samen doelen te stellen en jou aan een passende baan te helpen.

 • Sollicitatietraining en opleiding

  Hulp nodig bij ontwikkelen van jouw talent en/of solliciteren? Wij bieden sollicitatietraining, vaardigheidstraining en helpen jou jezelf te ontwikkelen zodat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

 • Bemiddeling richting baan

  Welke baan zoek jij? Welke werkzaamheden voegen jou? Welk bedrijf past bij jou? Samen bekijken we de mogelijkheden. Je solliciteert zelf via onze vacaturesite of wij brengen jou in contact. Indien gewenst bemiddelen wij tussen werkgever en werknemer om een juiste match te maken.

 • Aan het werk

  Na een positieve match, ga je aan aan het werk. Wij begeleiden je op afstand, regelen de verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Regelmatig hebben we contact met elkaar om te monitoren hoe het gaat en bij te sturen waar dat nodig is. Samen werken we toe naar een vast dienstverband.

 

Op zoek naar dé (flex)baan in het Noorden of Oosten van Nederland?

PolderNoord werkt mee aan jouw succes

Flexwerken zonder poespas

PolderNoord werkt vanuit de kracht van samen. Flexwerken via ons maakt jou onderdeel van ons team. Jij zorgt goed voor je werk en wij zorgen goed voor jou. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving, nuchter, transparant en zonder flauwekul. Bedrijven die onze mensen inzetten, hebben hun zaken op orde en erkennen de toegevoegde waarde van flexmedewerkers. Met elkaar maken wij het verschil.

Waarom PolderNoord?

De mens met stip op één

100% focus op flexibele arbeid in noordelijk en oostelijk Nederland

Persoonlijke begeleiding

Ruimte voor ambitie en talentontwikkeling

Kennisbank en opleidingscentrum

Goede pensioenopbouw en flexibel arbeidscontract