Wie zijn wij

Het team van PolderNoord werkt. Met en voor jou. Heb je een vraag of wil je inschrijven? Mail ons, wij staan voor jou klaar.

Inschrijven

Op zoek naar dé (flex)baan in het Noorden of Oosten van Nederland?

Het team van PolderNoord

Binnen het management van PolderNoord heeft ieder specifieke kwaliteiten en deeltaken. Voor specifieke onderdelen van de bedrijfsvoering.

 

PolderNoord kent

Samen vormen wij een mix van 30 jaar uitzendervaring. Binnen de uitzendbranche en meer specifiek binnen de kernsectoren.  Naast de ervaring vormen gedeelde motivatie en inzichten het fundament van ons krachtige team. We kennen de flex-markt in Noord- en Oost-Nederland. Weten waar kansen liggen en hoe we deze kunnen benutten voor succesvolle ontwikkeling van de mens in bedrijf. Nuchter en transparant. Vanuit de klei in de klei.

 

PolderNoord werkt

PolderNoord vormt de schakel tussen vraag en aanbod van betaald werk in het Noorden en Oosten van Nederland. Een schakel tussen mens en bedrijfsleven. Daarbij zetten we de mens met stip op één. Vanuit de menselijke maat koppelen we gemotiveerde en betrouwbare arbeidskrachten, die van aanpakken weten, aan betrouwbare werkgevers. Daarbij gaan we voor een langetermijnrelatie met zowel arbeidskrachten als bedrijven. PolderNoord werkt. Met en voor jou.

 

PolderNoord is onderdeel van PolderKracht Groep

PolderNoord is onderdeel van de PolderKracht Groep. Deze groep combineert alle facetten van arbeid en bestaat uit de volgende ondernemingen:

 • Uitzendbureau PolderKracht

  Flexwerk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

 • Uitzendbureau PolderNoord

  Flexwerk in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

 • Detacheringsbureau PolderVast

  Werk voor bepaalde tijd. Via detachering gaan medewerkers voor een langere periode aan de slag bij een bedrijf.

 • Payroll PolderLoon

  Wij regelen alle verloning en personeelszaken voor medewerkers die bij vaste opdrachtgevers in dienst zijn. Wij volgen de arbeidsvoorwaarden van het inlenende bedrijf.

 • ZZP dienstverlening PolderWerk

  De schakel tussen de zzp’er en een inlenend bedrijf. Wij geven advies, verzorgen de facturatie en bieden een platform voor zzp’ers.

 • PolderKantoor

  Het kloppende hart van onze organisatie van waaruit alle HR-diensten, urenregistratie, verloning en volledige financiële afhandeling plaatsvinden.

 • Logistiek havenwerk 50% 50%
 • Logistiek algemeen 70% 70%
 • Agri en Food 80% 80%
 • Bouw 30% 30%
 • Groenvoorziening 50% 50%
 • GWW 60% 60%
 • Industrie 45% 45%
Willem Roozing

Willem Roozing

directeur

Ik vind het super interessant om met een geweldig team van specialisten dagelijks invulling te geven aan de ontwikkeling van producten die zo’n wezenlijk onderdeel zijn van ons bestaan. Hoe stemmen wij onze dienstverlening af op de wensen en behoeften van bedrijven en medewerkers? De dynamiek van de huidige samenleving vraagt enerzijds flexibiliteit maar anderzijds ook stabiliteit, rust en kwaliteit. Vanuit een polders perspectief waarin nuchterheid en saamhorigheid de boventoon voeren geef ik met veel plezier invulling aan mijn functie van algemeen directeur.

Ik ben getrouwd met Wilma en samen hebben wij twee kinderen. In mijn vrije tijd hebben we het druk met sporten, waarbij vooral schaatsen en alles wat daarbij hoort een belangrijk onderdeel vormt. Verder vind ik veel rust op het erf van onze boerderij en “studder” ik lekker met onze beesten en de tuin.

Kris Nooter

Kris Nooter

Commercieel directeur

Als commercieel directeur van PolderKracht ben ik onder andere verantwoordelijk voor de verkoop en advies. Ik ben één van de vier originele oprichters van het bedrijf. Het voelt niet als werk, het hoort bij me. De kracht van PolderKracht zijn de korte lijnen, het duidelijk zakendoen, afspraken nakomen en goed personeel.

Kris is getrouwd en heeft drie kinderen.

 

Ysbrand Valkema

Ysbrand Valkema

Commercieel directeur

Sinds september 2018 ben ik mede vennoot van de PolderKracht Groep en commercieel eindverantwoordelijk voor PolderVast BV en PolderLoon BV.
Payroll is sinds januari 2020 door de WAB beperkt . Toch merken wij dat er een enorme behoefte is aan de dienstverlening van PolderLoon. PolderLoon biedt een totaaloplossing voor het mkb op het gebied van salarisadministratie, kennis en ontzorging in HR dienstverlening. Oprichting van PolderVast BV was een logisch gevolg; onze detacheringstak waar medewerkers naar toe groeien vanuit PolderKracht en PolderLoon. De medewerker heeft de zekerheid van een vaste baan met alle voordelen.
Ik ben er trots op dat ik mijn bijdrage kan leveren aan deze vormen van HR dienstverlening. Service waarbij het vanzelfsprekend is dat alleen het allerbeste telt!

Ysbrand is de enige Fries binnen dit Westfriese gezelschap. Hij is vader van Jesse en Femke en woont in het mooie dorpje Ysbrechtum, nabij Sneek.

Ted Freerkstra

Ted Freerkstra

directeur

Samen met drie collega’s heb ik PolderKracht opgestart. Niet omdat wij het beter kunnen, maar wel anders en ook goed. Daar geloven we in en doen we met plezier. Wij groeien, ook in een voor veel bedrijven beroerde tijd. Dit geeft aan dat ook veel klanten en medewerkers in ons geloven. Dat sterkt ons. In de afgelopen jaren kwam er een vennoot bij en medewerkers om een goede en solide backoffice te vormen. Zodat de PolderKracht Groep, een solide en betrouwbare partner voor iedereen is.

Ted woont in Anna Paulowna en is vader van twee mannen waarvan er eentje bij hem woont. Bij PolderKracht ligt zijn focus op certificeringen, nacontrole op systemen en programma’s en de interne organisatie.

Dagmara de Zinger-Maz

Dagmara de Zinger-Maz

Werving en selectie

Al sinds 2009 werk ik in de uitzendbranche. Ik heb hier heel veel veranderingen gezien, verschillende bedrijfsculturen en beleid meegemaakt. Voor mij staat de mens altijd centraal en met dat idee heb ik in 2017 samen met drie compagnons PolderKracht B.V opgericht.

Ik vind het heel belangrijk dat ik een langdurige relatie met de medewerkers en de klanten kan opbouwen. Daarom wil ik de sollicitanten altijd persoonlijk kunnen spreken. Ze leren kennen, weten wat ze willen, wat hun dromen zijn en waar hun ambities liggen. Mensen die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière, weten dat ze bij PolderKracht goed zitten.

Binnen PolderKracht ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de kandidaten, de begeleiding naar hun droombaan en het onderhouden van contacten met onze medewerkers.

Dagmara is afkomstig uit Polen, waar zij de studie sociologie heeft afgerond. Zij woont al 20 jaar in Nederland, is getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen.

PolderNoord werkt mee aan jouw succes

Flexwerken zonder poespas

PolderNoord werkt vanuit de kracht van samen. Flexwerken via ons maakt jou onderdeel van ons team. Jij zorgt goed voor je werk en wij zorgen goed voor jou. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving, nuchter, transparant en zonder flauwekul. Bedrijven die onze mensen inzetten, hebben hun zaken op orde en erkennen de toegevoegde waarde van flexmedewerkers. Met elkaar maken wij het verschil.

Waarom PolderNoord?

De mens met stip op één

100% focus op flexibele arbeid in noordelijk en oostelijk Nederland

Persoonlijke begeleiding

Ruimte voor ambitie en talentontwikkeling

Kennisbank en opleidingscentrum

Goede pensioenopbouw en flexibel arbeidscontract