Flexhub is onze partner in flexibele arbeid. PolderNoord werkt al een aantal jaren samen met deze partij. Het geeft ons, naast ons eigen netwerk,  toegang tot een nog groter netwerk. En wij bemiddelen voor Flexhub ook voor flexibele banen. Voor een nog groter aanbod aan prima banen. Voor jou en met jou.

Samen sta je sterk

Samenwerken vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij ook banen aan vanuit de organisatie Flexhub. Een prima club, goed georganiseerd en gecertificeerd. Een partij die past bij onze cultuur en passie voor goed werk.

Flexhub: onze meertrapsraket

Een baan via Flexhub betekent dat wij nog steeds jouw contactpersoon zijn en zaken voor jou regelen. Omdat de baan wordt aangeboden via Flexhub zijn zij juridisch werkgever. Zij regelen de salarisadministratie en betalen zij jouw loon. Je zult er verder weinig van merken. Behalve dan dat we voor jou een veel groter aanbod van prima banen hebben.

Zie jij via Flexhub een baan die jij helemaal ziet zitten? Dan gaan wij direct met het team van Flexhub voor jou aan de slag. Voor jou en de opdrachtgever regelen we alles tot in de puntjes.

Op zoek naar dé (flex)baan in het Noorden of Oosten van Nederland?

PolderNoord werkt mee aan jouw succes

Flexwerken zonder poespas

PolderNoord werkt vanuit de kracht van samen. Flexwerken via ons maakt jou onderdeel van ons team. Jij zorgt goed voor je werk en wij zorgen goed voor jou. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving, nuchter, transparant en zonder flauwekul. Bedrijven die onze mensen inzetten, hebben hun zaken op orde en erkennen de toegevoegde waarde van flexmedewerkers. Samen bouwen we aan succes.

Waarom PolderNoord?

De mens met stip op één

Focus op flexibele arbeid in het Noorden en Oosten van Nederland

Persoonlijke begeleiding

Ruimte voor ambitie en talentontwikkeling

Kennisbank en opleidingscentrum

Goede pensioenopbouw en flexibel arbeidscontract